Puset Çantası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Puset Çantaları

Bebeğiniz olduktan sonra dışarıya çantasız çıkmak neredeyse imkansız hale geliyor. Bebeğin eşyaları, olası durumda ihtiyaç duyacağınız malzemeler gibi uzayan bir liste mevcut. Bu yüzden doğru ve işinize yarayacak, sizi rahatlatacak doğru bir çanta, annelik için oldukça önemli oluyor. Asıl kullandığınız bakım çantasının yanında mutlaka ekstra pusete sabitlenecek bir puset çanta yük ve ihtiyaç olarak sizi kurtaran çanta seçeneklerinden biri!

 

Puset çantalar, pusetlerin üzerine takılabilen ve eşyalarınızı taşımada size kolaylık sağlayan işlevsel çantalardır. Bebeğiniz ile kısa bir gezintiye dahi çıksanız, yanınıza almanız gereken belli başlı eşyalar vardır. Bu eşyaları elde ya da sırtınızda taşımak bir süre sonra size rahatsızlık verebilir ya da yolculuğunuzu yorucu hale getirebilir. Puset çantalar boyutları ve içine alabilecekleri eşya hacmi ile bebeğinizin arabasına kolayca yerleştirebileceğiniz çantalardır.

 

Puset Çanta Nasıl Olmalı?

 

Puset çantası nasıl olmalı? Seçeceğiniz puset çantası tabii ki işlevsel olmalı. Şık tasarlanmış birçok puset çantası görebilirsiniz. Lakin işinizi görmedikten ve gerekli malzemeleri yerleştiremediğiniz sürece, ne kadar güzel bir tasarımı da olsa günün sonunda işlevi olmayan bir çanta taşımış oluyorsunuz.

 

Bu yüzden gün içinde ihtiyacınız olacak eşya/bebek malzemesi hacmini doğru bilmek ve ona göre seçim yapmak önemli.  Puset çantanızın kendisi hafif bir malzemeden olmalı çünkü taşıyacağınız eşyalar yeterince ağır olacak, çantanın ekstra ağırlığı sizi yorabilir. Ağırlık merkezinin iyi ayarlanmış olması ve yükü belli bir noktada tutmaması sizin için ve çantanın uzun ömürlü olması açısından iyi olacaktır.

 

Genellikle pusete ya da bebek arabasına yerleştirerek kullanacağınız puset çantaların yıkanabilir olması da gerekli olan bir diğer özellik. Sık sık dışarı çıktığınızı varsayalım. Bebeğinizin gerekli eşyalarını elinizin altında olması için puset çantasına yerleştiriyorsunuz, gün içerisinde birçok toz vb. unsur puset çantanıza girecek. Bu yüzden yıkanabilir ya da silinebilir olması, seçeceğiniz puset çantasında olması gereken bir özellik.

 

Aynı zamanda puset çantanızın su geçirmez olması gün içerisinde yaşanacak kaza ya da hava durumundan sizi koruyacak bir özellik olacaktır. Çantaya yerleştirmeye çalıştığınız şişenin ya da biberonun kapağı tam kapanmayabilir ve çantanızın su geçirmez özelliği yoksa çantanızı mahvedebilir. Gün içerisinde yağmur yağabilir ve bu da eşyalarınızı koruyamayan işlevsiz bir puset çantası aldığınızı gösterir. Bu yüzden puset çantası seçerken bakmanız gereken bir özellik de, çantanın su geçirmez özelliğinin olup olmaması olmalıdır.

 

Puset çantanızın iç bölmelerinin geniş olması ya da ayarlanabilir olması, ihtiyaç duyacağınız bir diğer kriter. Ayarlanabilir bölmeler ile eşyalarınıza göre iç hacmi ayarlayabilirsiniz.

 

Puset çantaları pusetlere sabitleneceği için sabitleme askıları sağlam olmalı ve cırt cırtları birbirine iyi yapışmalı. Aksi takdirde sağlam olmayan bir çanta hiç beklemediğiniz bir anda eşyalarınız ile birlikte etrafa saçılabilir. Bu yüzden seçeceğiniz puset çantasının sağlamlığını kontrol etmenizde fayda var.

 

Rahat Kullanışlı ve Şık Puset Çantaları

 

Puset çantaların işlevsel olması yanında biliyoruz ki anneler için bir diğer özellikte puset çantalarının şık olması. Güzel tasarımlara sahip her puset çantası istediğimiz işlevsellikte olmayabiliyor. Bu yüzden sadece tasarıma odaklanmamalı ve sıraladığımız özellikleri alacağımız puset çantasında aramalıyız.

 

Kids A More puset çantaları, ebeveynlerin rahat kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Ayarlanabilen iç bölmesi sayesinde bebeğinizin eşyalarına göre çantanın iç kısmını kendiniz tasarlayabilirsiniz. Her pusete uygun askısı ve sevimli tasarımlarıyla puset çantalarımız hem şık hem de kullanımı çok rahat. Üst kısmında bulunan su geçirmez fermuarlı bölmesi sayesinde küçük ve değerli eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz.

 

Puset çantaları için hazırlanan reels'ımızı izleyip kullanışlı puset çantası kullanımı hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

Etiketler: Puset Çantası
Ekim 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR